10 NOVEMBRE 2010

15 11 2010

ACTA DE LA REUNIÓ

Assistents: Esperança Company,  Miquela Camps, Susana Bonnín, Maria Salas, Laura Collado, Dolors Botey, Agnès Aulet, Alejandra Marín i Catalina Ribas.

 

Temes tractats:

Conferència Carles Parellada: Serà dia 24 de novembre a les 18,00h a l’ICE.

Hi està tothom convidat.

Cicle conferències “El Liceu”: na Dolors comenta que l’escola “El Liceu” aquest any celebra el seu 30è aniversari i celebrarà un cicle de conferències. Estan interessats en portar en Joan Domènech. Comenta que estaria bé que ells aprofitassin quan vingués també per nosaltres i així es podrien repartir despeses. Na Dolors informa que ens passarà el programa d’actes que faran ja que és obert a tothom.

Article “10  anys de relació amb  Pistoia”: n’Esperança informa que ella i na Marta han acabat ja l’article que estaven fent. Na Pusy el té i vol mostrar-lo a la gent de Pistoia i després s’encarregarà d’enviar-lo a alguna revista per tal que es publiqui. N’Esperança ens l’enviarà per tal que el puguem llegir.

Pàgina web: revisam la sel·lecció de continguts que na Susana i n’Aina ja havien per a la pàgina. Feim alguns petites modificacions i actualitzam les actuacions fetes. Es revisa els membres del grup eliminant aquelles persones que fa molt de temps que no venen i afegint tres de les assistents que han manifestat la seva intenció d’assistir al seminari. Na Susana enviarà el document actualitzat a n’Aina per si pot portar-lo a n’Andy i que ens activi la pàgina ja.

Propera reunió : 13 de desembre a les 18,00h a l’ICE.

Temes a tractar:

– Concreció de conferències i actes per aquest curs.

– Comentari lectura Educar para ser de Rebeca Wild.

Anuncis

Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: