13 DESEMBRE 2010

15 12 2010

ACTA DE LA REUNIÓ

Assistents: Miquela Camps, Susana Bonnín, Agnès Aulet, Marta Llompart, Joana Campomar i Catalina Ribas.

Temes tractats:

Pàgina web: n’Aina Cardona ja ha fet arribar tot el material a n’Andy de l’ICE i fins després de Nadal no ho posaran en funcionament.

Conferència Joan Domènech: parlam que se li podria proposar per venir per febrer o març. Una vegada ens hagi confirmat si pot venir i es posi data, caldrà concretar on es fa i amb qui s’organitza (UIB, El Liceu, CEP).

Visites altres escoles: parlam que seria interessant anar a visitar l’escola Margalida Florit de Menorca ja que ens n’han parlat molt bé. Caldria demanar si ens farien un visita un divendres horabaixa.

Na Joana comenta que va assistir a un Congrés a Sevilla i una mestra de Pamplona va presentar una experiència sobre “l’escola surt a l’entorn”. Va parlar amb ella sobre la possibilitat de fer-hi una visita (el proper curs).

Escola “Els Encants”: Na Miquela i na Joana van visitar a Barcelona l’escola “Els Encants” i diuen que els hi va agradar molt. Quedam que el proper dia ens portaran fotografies per mostrar-les al grup.

Jornades Pistoia: ja està confirmat que les jornades de Pistoia es faran el 15 i el 16 d’abril. Nosaltres hem de preparar una ponència. Acordam que la nostra intervenció podria tenir tres parts:

1ª: La relació UIB-Pistoia: 10 anys d’anar a fer el pràcticum, implicacions… (ens podríem basar en l’article fet per na Marta i n’Esperança).

2ª: La mirada a la infància que ens ha encomanat Pistoia. Aplicacions a la nostra realitat. (recull de fotos amb els apartats que vam establir).

3ª. El seminari: què feim, què pretenem, actuacions fetes, actuacions previstes… (tenim la informació que ja vam preparar per la pàgina web)

 

Acordam que el proper dia ja haurem llegit l’article que ens enviaran na Marta i n’Esperança. N’Esperança portarà el recull de fotografies que ja teníem sel·leccionades (s’ha de fer una segona tria) i la resta portarem altres fotografies que creguem que poden ser d’interès.

Propera trobada:

Dimecres 26 de gener de 2011

 

 

 

Anuncis

Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: